GYMGYM

Imate fitnes centar, teretanu, školu sportova, a vođenje evidencije članova i članarina vam predstavlja problem? Tu smo mi da ponudimo GymGym aplikaciju.


GymGym je web aplikacija kojoj možete pristupati sa svog računara, tableta, mobilnog telefona u bilo kom trenutku sa bilo kog mesta. Imati uvid u svoje poslovanje uvek i svuda sa svog uređaja putem interneta i pretraživača.


GymGym je jednostavan i lak za korišćenje, napravljen je na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u stvaranju web aplikacija, i iskustva i potreba naših korisnika.


Definišite svoje usluge, pakete i akcije koje nudite svojim članovima. Unesite zaradu svakog trenera u tvom timu, i olakšajte sebi obračun zarada.


Jednostavan i brz unos podataka i slika o članovima, evidencija plaćenih i neplaćenih članarina, posećenost treninga.


Evidentirajte člana lako i brzo pomoću očitanog bar koda sa kartice člana, koja je izdata u trenutku učlanjenja.


GymGym zna raspored treninga i broj članova u svakoj od grupa, vodi i evidenciju o tome kada je član bio prisutan na treningu i koliko mu je treninga ostalo do kraja članarine. Imate uvid u spisak članova koji su bili prisutni na treningu u nekom danu.


GymGym prati napredak svakog člana posebno. Upisivanjem rezultata merenja svakog člana moguće je pratiti njegov napredak i na nivou jedne merne jedinice.


GymGym obaveštava članove o datumu isteka članarine i podseća na produžetak. Omogućuje i slanje obaveštenja nekoj određenoj grupi i na taj način moguće je informisati članove o novim akcijama ili dešavanjima.


U svakom trenutku imate uvid u trenutni pazar, zaradu trenera i dugovanja članova, pregled finansijskih izveštaja pogodnih za štampu, statistički prikaz zarade i broja članova u prethodnim mesecima.


Aplikaciji se pristupa putem korisničkog imena i šifre koju možete da promenite u svakom trenutku. Nove korisničke naloge otvarate sami i imate mogućnost da ih deaktivirate kada je to potrebno. Želite da samo vi i/ili vaš menadžer imate uvid u finansije? Nije problem, GymGym to rešava na način da poseduje različita prava pristupa programu.


Uneti podaci u program su sigurni i bezbedni. Backup podataka se vrši na dnevnom novou i time se sprečava gubitak podataka.


Želimo da GymGym razvijamo i širimo tako da on postane pravi saradnik na kog se uvek možete osloniti. Dajte i vi svoj doprinos u razvoju GymGym-a. Tu smo da saslušamo ideje i potrebe i da ih usvojimo i implemenitamo u aplikaciju. Administrativni i finansijski deo svog poslovanja ostavite nama, a na vama je da sa nama budete još uspešniji u tome što najbolje radite!