Aplikacija CRONUS


Nakon višegodišnjeg razvoja, spremni smo da Vam ponudimo gotovu aplikaciju CRONUS koja je namenjena i u potpunosti prilagođena praćenju rada i potrebama javnoizvršiteljskih kancelarija.

2/3 javnih izvršitelja

CRONUS trenutno koristi više od 160 javnih izvršitelja iz Niša, Kragujevca, Vranja, Leskovca, Knjaževca, Negotina, Beograda, Novog Sada, Subotice, Zrenjanina, Vrbasa, Sombora, Sremske Mitrovice, Čačka, Užica, Kruševca, Pančeva, Kralјeva, Požarevca, Jagodine, Zaječara, Novog Pazara, Loznice, Pirota, Smedereva, Šapca, Valjeva itd.

Lak, jednostavan i brz unos podataka

CRONUS je izrađen na osnovu iskustva naših korisnika i na osnovu iskustva u razvoju softvera za poslove koje obavlјaju administrativni organi u zemlјi i inostranstvu.

Smatramo da je osnovna prednost naše aplikacije ta što je veoma jednostavna za upotrebu i što omogućava veliku brzinu unosa i dobijanja traženih informacija.

U korak sa promenama

CRONUS je prilagođen ZOI i tarifama, i omogućuje vođenje predmeta po ZOI 2011 i ZOI 2015, vođenje toškova po tarifi 50/12, izmeni tarife 4/16 i javnoizvršiteljke tarife 59/16, obuhvata sve upisnike i izveštaje opisane u Pravilniku o načinu vođenja evidencije o postupcima izvršenja i obezbeđenja.

CRONUS pruža mogućnost dobijanja tačnih i pravovremenih izveštaja po zahtevi Komore Izvršitelja i Ministarstva. Moguće je generisanje izveštaja za prethodne godine, ali i za tekuću godinu i na taj način pratiti uspešnosti rada kandelarije javnog izvršitelja.

Generisanje i slanje Tehničkog obrasca. Omogućeno je generisanje i slanje tehničkog obrasca u skladu sa čl.2 Pravilinika o načinu vođenja evidencije o postupcima izvršenja i obezbeđenja ("Sl. glasnik RS", br.37 od 09.04.2016, 50 od 29.06.2018).

Prilagodljiv i bezbedan

CRONUSu je moguće pristupiti sa mobilnog ili tablet uređaja i kada ste van kancelarije.
Podržava custom template-ing sistem za svaku kancelariju - učitavanje template-a se vrši u najkraćem mogućem roku i na taj način možete koristiti sopstvene zaključke iz programa. Pored zaključaka moguće je prilagoditi i koverte, dostavnice, omote spisa i drugo sve u skladu sa potrebama i zahtevima vaše kancelarije.
Svaki od zaposleni pristupa sa programu sa svojom šifrom te je moguće praćenje logovanja kao i ograničiti ovlašćenja za rad u programu. U bilo kom trenutku je moguće gašenje naloga i na taj način onemogućiti pristup zaposlenom.
Prilikom korišćenja programa se prave redovni backup podataka te su podaci bezbedni.

Uvek i lako dostupni

Nudimo besplatnu obuku za rad u programu prostorijama naše firme, kao i tehničku podršku 24h/365 i to svakog radnog dana u vremenu od 9:00 – 14:00 telefonom, od 14:00 – 9:00 narednog dana putem mejla, vikendom i u dane praznika putem mejla. Obuke su moguće i u vidu video konferencije ili programa za video/audio komunikaciju putem interneta.

Besplatna test verzija

Prvih mesec dana rada na test verziji aplikacije CRONUS je besplatna i ne stvara nikakvu obavezu za potencijalnog korisnika da sa nama sklopi ugovor. Test verzija omogućuje da isprobate gotovo sve funkcije softvera.

Za lak početak

Olakšavamo početak rada novoimenovanih izvršitelja na način da je korišćenje aplikacije CRONUS potpuno besplatan sve do dobijanja 200 predmeta.

Bezbolan prelazak

Prelazak na program CRONUS javnim izvršiteljima koji koriste druge aplikacije, olakšavamo na način da je prenos podataka koji su dostavljeni u odgovarajućoj formi BRZ i BESPLATAN.

Ubeđeni smo da ovakva saradnja dugoročno gledano dovodi do zadovolјnih klijenata, što smatramo našom najvećom pohvalom i reklamom.